-->
random

آخر المواضيع

random
recent
جاري التحميل ...
recent

How to make Best traditional Moroccan tajines

 How to make Best traditional Moroccan tajines




We will need
vegetables
Tomatoes + onions + carrots + green peppers + potatoes + you can add a few peas and a little green beans, but it is not necessary.
Parsley + vegetable oil

spices
All in powder form

Salt + black pepper + cumin + very little cinnamon + a little chili powder + very little red pepper powder.
We will also need
Chicken meat is tastier than red meat in a tagine

Follow This Steps its Very Easy
We bring a cooking pot. and cut the onions into small squares. and cut the tomatoes on top of them into small squares, then the green pepper into small pieces, then the carrots, soak them in the form of thin rectangles, and then add the potatoes, cut them in the form of large squares, or the best way is to fry the potatoes in the oil and add them to the meal after Cook it + and don't forget to put the spices, then add the water and leave everything Mixing and continue adding water after every ten minutes until everything is cooked and then wait until the vegetables absorb the soup so that there is only a little soup left and so we put the potatoes fries on top of it if you choose to fry them of course.




سنحتاج الى 
الخضار 
طماطم + البصل + الجزر + الفلفل الاخضر + البطاطس + يمكنك اضافة القليل من البازلاء والقليل من اللوبيا الخضراء ولكن ليست ضرورية.
البقدنوس + زيت النباتي

بهارات 
كلها على شكل مسحوق

ملح + فلفل اسود + كامون + قليل جدا من القرفة + القليل من مسحوق الفلفل الحار + القليل جدا من مسحوق الفلفل الاحمر.
وسنحتاج كذلك الى
لحم الدجاج هو الذ من اللحم الاحمر في الطاجين

الخطوة الاولى
نحضر اناء للطهي ونقطع فيه البصل الى مربعات صغيرة ونقطع فوقه الطماطم الى مربعات صغيرة ثم الفلفل الاخضر الى قطع صغيرة ثم الجزر نقعه على شكل مستطيلات رقيقة ومن ثم نضيف البطاطس نقطعها على شكل مربعات كبيرة او الطريقة الاروع هي قلي البطاطس في الزيت و اضافتها الى الاكلة بعد نضجها + ولا ننسى وضع البهارات ثم اضافة الماء وترك كل شيء ينضم ونستمر في اضافة الماء بعد كل عشر دقائق حتى ينضج كل شيء ثم ننتظر حتى تقوم الخضار بامتصاص الحساء حتى يبقى القليل من الحساء فقط وهكذا نضع فوقه البطاطس المقلية اذا اخترت ان تقوم بقليها طبعا.

by : Me
Yassine Agourram

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

Yassine Agourram

2016